Friday, July 20, 2012

terawih~

Alhamdulillah, malam pertama dapat bertarawih bersama en.hubby tersayangggg!walaupun dengan kesesakan manusia di masjid kampung luak. Ramai jugak anak murid yang datang berterawih sekali, sejuk hati tengok..camnilah anak murid ustazah..=)

Duduk pulak sebelah akak yang bawak anak yg sangat c0meyyy!rasa time tu jugak nak beranak..huhu...baru setahun rasanya umur baby tu,ibu dia dah bawak datang terawih. Selalu dengar alasan susah nak pergi anak kecil, anak duduk tak diam,tak khusyuk solat..tapi alasan je sume!see akak ni boleh je bawak anak dia datang,sepanjang solat tiada sebarang masalah, cuma kadang2 baby tu tersilap ibu, terpaut2 pulak dia kat kaki miss hillu..tertukar ibu!boleh je saya..memang mood nak anak ni!hihi....

Ya Allah, Limpahkanlah Rahmat dan Berkat Mu buatku dan Keluargaku di bulan Ramadhan ini.........


Masjid Kg. Luak.2012

No comments:

Post a Comment

follow me

Mencari posisi Memperkemaskan diri Menempuh REALITI...

"من كان يؤمن بالله واليوم الاخر فليقل خيرا او ليصمت"